Volg ons
Gratis verzending in Nederland & België
voor 12 uur besteld, volgende dag in huis

Over BBRAND

Je kent het vast wel, weer zo’n drukke en lange dag voor de boeg. Vroeg opstaan, werken, studeren, sporten en hopen dat je tussendoor nog even tijd hebt om iets te eten waarbij het zo snel mogelijk klaar moet zijn.

Het verhaal van BBRAND begon op het moment dat we besloten om onze grootste hobby met de rest van Nederland te gaan delen. Wij zijn Melissa en Elwin, sportieve en ambitieuze ondernemers. Onze grootste hobby? (Gezond) eten.

We ondervonden regelmatig het probleem dat we (te) weinig tijd hadden om iets gezonds te maken en voor dit probleem wilde we iets creëren dat de oplossing moest gaan bieden. Het product moest aan meerdere eisen voldoen, namelijk: functioneel, kwalitatief hoogwaardig en als je ‘m eenmaal bezit moet het je leven verrijken!

Vele (research) momenten later kwamen we in contact met een fabrikant die samen met ons een product wilden creëren dat zou voldoen aan bovenstaande eisen. Het verloop van dit contact ging niet zonder slag of stoot, maar het uiteindelijke resultaat mocht er zijn. En hier is ‘ie dan! De BBRAND blender. Overigens, je spreekt BBRAND uit als ‘Brend’, maar dat terzijde.

We hopen dat we je mogen verwelkomen in onze BBRAND familie, en mocht je vragen hebben dan staan we 24/7 voor je klaar!

Cheers!

Melissa en Elwin

Het BBRAND Team